Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Úspěchy s projektem „Pomáhám přírodě“

Tak tohle se tedy fakt povedlo, navzdory tomu že to zatím běží jen pár měsíců!
Budeme mít za sebou první rok osvětové a benefiční kampaně Pomáhám přírodě, za jejíž zrodem stála fotografka Jana Pechlátová. A jak to dopadlo? Do kampaně se zapojilo 12 osobností veřejného života. Díky velmi úzké spolupráci s produkční  společností Prime Production v Hradci Králové se podařilo natočit 24 videí jak nejlépe může každý z nás pomáhat přírodě. Tato videa jsou pak doplňěna celou řadou informací a návodů jak se k přírodě nechovat ošklivě na webu, facebooku a instagramu Pomáhám přírodě. Firma Moraviatisk z Vyškova zdarma vytiskla benefiční kalendář a knížečku Pomáhám přírodě a další související náklady s tím spojené pak ještě uhradila firma Bioveta. Takže nejen že díky tomu veškerý výtěžek z prodeje poputuje na pomoc zvířatům u nás doma i na druhém konci světa, ale současně právě i díky tomu šíříme další informace jak nejlépe přírodě pomáhat. První vzdělávací materiály putují i po velkých obchodních centrech kde je vidí denně tisíce dalších lidí.
Takto velkou kampaň bychom však nezvládli finančně utáhnout bez pomoci další partnerů kterými jsou  3D vizualizační studio 3DGATA které nám zpracovávalo grafiku. A hlavně také výrobce krmiv firma Nutrin, bez jejichž dlouhodobé pomoci by Záchranná stanice v Jaroměři už možná dávno neexistivala. Do projektu se však nakonec zapojila i celá řada dalších partnerů i jednotlivců kterým rovněž velmi děkujeme alespoň takto hromadně – každý jednotlivec byl mimořádně důležitý. A výsledek?
 
Naše výstupy z projektu zhlédly už přes sociálně sítě a všemožné sdělovací prostředky statisíce lidí. Ti už teď vědí alespoň první základy o tom jak správně pomáhat přírodě a věříme, že se podle toho začínají alespoň trochu chovat i každodenním životě. A protože projekt poběží i dál, tak by je další statisíce lidí měli ještě následovat. Zatím to také vypadá, že veškeré benefiční kalendáře i knížečky se nám podaří prodat, takže podpora pro všechna zvířata kterým se snaží různé ochranářské organizace pomáhat rozhodně nebude zanedbatelná.  Kdo jste ještě kalendář s knížečkou nestihl zakoupit tak POZOR! Skladem nám z cca 2 vydaných tisíc výtisků zbývá už jen posledních cca 350 kusů – i to svědčí o tom že dosahy projektu jsou opravdu daleké! Každý den se teď prodá až cca 50 kusů – takže pospěšte s nakupováním neboť benefiční kalendáře asi za pár dní už nebudou!  Podpořte nás a staňte se součástí projektu třeba jen tím že si zakoupíte benefiční kalendář nebo nám budete pomáhat šířit informace o tom jak nejefektivněji pomáhat přírodě. Přesná čísla z výtěžku, kolik poputuje na podporu jednotlivých ochranářských projektů, ještě dáme vědět až bude prodej ukončen.
Podtrženo sečteno – BOMBA! Ještě jednou obří díky všem kteří nám pomohli pomáhat přírodě! A hlavně díky všem kteří se k přírodě budou snažit chovat šetrněji už napořád – má to smysl! Děkujeme!